Vrijwilligersuitje dit jaar naar Arnhem

Vrijwilligersuitje dit jaar naar Arnhem

Inmiddels is het een traditie geworden.
Elk jaar bedankt het bestuur van het tabaksteeltmuseum haar aktieve vrijwilligers met een etentje, uitje of anderszins gezellig samenzijn.
Dit jaar is de keuze gevallen op het Openluchtmuseum in Arnhem. Met dit museum heeft het tabaksteeltmuseum al een jarenlange goede band. Elk jaar op de Oogstdag in het Openluchtmuseum is ook het Tabaksteeltmuseum daar aanwezig met een uitgebreide presentatie.
Op woensdag 14 december zullen onze vrijwilligers het Openluchtmuseum bezoeken. Na de ontvangst met een kopje koffie zullen ze worden voorgelicht over de diverse facetten van het Openluchtmuseum. Daarna is er gelegenheid om het museum uitgebreid te bekijken. Tijdens de periode naar de Kerstdagen toe is het museum sfeervol omgetoverd in een winters sneeuwlandschap. Voor de liefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om te schaatsen.
Bij terugkeer in Amerongen wordt er in Café de Tram nog een borreltje geschonken en kan men genieten van een broodje en een kop soep.